Nyheter

(foto Roland Haraldsson)

Ordförandeskifte i stugföreningen 2019. Tack Rolf för alla år och allt du gjort för föreningen. Välkommen Sven.

Medlemssidorna uppdaterade 190630 med protokoll m.m.

Nu finns såväl årsmötesprotokollet 2016 som anteckningarna från höstmötet 2016 inlagda på vår hemsida på sedvanlig plats.

Påminner om höstmötet den 15 augusti 2015, kl. 15.00. Därefter har vi den sedvanliga höstfesten. Anmälan till Ingegärd Nilsson eller Sven Björk senast den 7 augusti. Hoppas på stort deltagande.

 

Trolle Ljungby gods har 2 kvällar i veckan öppen sin viltbod. Kika på deras länk för utbud och öppettider.

 

Vid Tosteberga finns en ekologisk gård som under sommarmånaderna har sin restaurang öppen för söndagsfrunch. Bordsbeställning anbefalles. Kika gärna på länken: http://www.bodelssons.se

 

2014-07-20 Har fått in ett par vackra bilder från Pernilla Nordholm som nu ligger i fotogalleriet. Tack Pernilla!

 

Protokollet från årsmötet 2013 finns nu inlagt under medlemssidor - protokoll - mötesanteckningar.

Titta gärna in i Fotogalleriet. Har lagt in några nya bilder och planerar för flera. Har ni själv några vackra bilder från området ni vill dela med oss andra så skicka dem till janeric.boo@bredband.net så lägger jag ut dem.

 

Gå gärna in i gästboken och skriv någon liten kommentar så vi får en levande hemsida och ser att allt funkar. Klicka också gärna på den lilla "gilla knappen" på hemsidan. Detta ger poäng och gör att en del förmåner faller ut. T.ex. att vi hamnar högre upp i Google sökmotor. Har ni några vackra foton från området så skicka också in dessa via mail så ska jag försöka lägga ut dessa i fotogalleriet.

 

Enligt beslut på årsmötet den 16 juni 2013 har vi nu en egen hemsida. Denna kommer efter hand att byggas ut och tanken är att vi där på ett enkelt sätt både kan delge och ta del av vad som händer och sker i vår stugförening. Protokoll, stadgar och andra handlingar av intresse kommer att återfinnas under fliken medlemssidor som kommer att vara lösenordsskyddad enligt lösenord som delgavs på årsmötet. Har någon glömt detta eller ej var närvarande kontakta sekreteraren personligen eller via mail (adress nedan)

 

Tänk på att skicka in eller på annat sätt delge hur ni tycker sidan ska se ut och utvecklas. Tillsammans bygger vi från grunden.